Izarra Centretik zuzenean emititu du SER Kateak ‘Hoy por hoy Eibar’, irratsaioa

09.05.14
Ekonomi Sustapena

Toki-garapen Jardunaldiei amaiera emateko egunean, landutako gai eta testigantzak beren berez duten interesaz gain, beste osagai erakargarri bat izan du, goizak emango duenaren zati bat zuzenean jarraitu eta uhinen bidez entzun ahal izan baitugu Eibarko SER katearen (104 Mhz) bitartez. Eguerdiko hamabi eta hogeietatik hasi eta arratseko ordu bietara bitartean, ehun minutuko irratsaioa zuzen zuenean.

Juan Manuel Cano kazetari ermuarra eta bere irratiko taldea Izarra Centre eraikinean mintzaleku eta tokia izango dute, esan dena zabaltzen laguntzeko eta ekintzaile gazteekin zuzeneko harremanetan.

Herriko eragile eta ordezkariek elkarrizketatu dituzte, besteak beste, herriko Totorika alkatea, Clemente zinegotzia, Promosako Gerente, J.Carlos Abascal, Fundazioko zuzendari, Jordi Gorritxategi, ekintzaileak eta saridun izan diren proiektu sustatzaileak.

A continuación ofrecemos en formato MP3 de nuestro canal Ivoox y por gentileza de Radio Eibar Cadena Ser cada una de las entrevistas en orden cronológico:

  • Entrevista a José Luis Clemente Albiz, Concejal de Modernización y Nuevas Tecnologías del Ayuntamiento de Ermua

  • Entrevista a Lara Tubilla y Salvador Teja, premiados del Concurso Juan Torres

  • Entrevista a Juan Carlos Abascal De Candas, Gerente de PROMOSA

  • Entrevista a las empresas emprendedoras instaladas en el edificio Izarra Centre


Taldea osatu dute ondorengoek Luis Enrique Garcíak, Irune Garramiolak, Begoña Dorronsorok eta José Antonio Montero teknikaria.

Lotutako albisteak

Imagen
03.12.25
Langabeentzako lan-orientazioko programa abian da

Lau hilabete iraungo du, martxora arte, eta inskripzioak zabalik daude
Imagen
27.11.25
Energia Aurreztearen Ziurtagiriei buruzko jardunaldiaren programa prest

Abenduaren 3an Izarra Centre eraikinean, enpresa eta eragile nagusiak partaide izanik
Imagen
21.11.25
2025eko Gabonetako erakusleihoen lehiaketa

Izen emate zabalik daude herriko merkataritza eta ostalaritza establezimendu ororentzat