Zapore tailerran liburutegian
VIII. Gastronomia Jardunaldien egitarauaren barruan, datorren asteartean, ekainaren 17an, arratsaldeko 18:30etan ermuar sukaldaria den Andoni Docek 10 eta 12 urte haurrentzako Zapore Tailerra emango du.
Tailerrean lau zaporerik garrantzitsuenak bereizten irakatsiko du: gazia, gozoa, mingotsa eta garratza; eguneroko elikagaiekin frogak egingo dira eta, bereziki, ezagutzen zailenak diren zaporeekin: garratza eta mingotsa.
Plaza mugatuak dira, beraz interesatuak aldez aurretik Liburutegitik pasatu behar dira izena ematera.
Tailer hau Liburutegiak Gastronomia Jardunaldiak antolatzeko eskaini duen lankidentzaren fruitu da. Laguntza hau ere “Gastronomi Irakurketak” liburu-gidaren argitalpen eta banaketan, gastronomiarekin zerikusia duten liburu eta ikusentzunezkoen erakusketan, Gastronomia Azokako stand batean eta ekainaren 20an, ostirala, egingo den txakolin dastaketa amaitu ondoren liburutegiko sarreran eskeiniko den zuzeneko musikan gauzatuko da.
Lotutako albisteak

Datorren larunbatean, 18:00etan, Martxoak 8 plazan. Euria eginez gero, elizako arkupeetan.

Larunbat honetan izango da, 17:30etik aurrera, Lobiano Kultur Gunean

Maiatzaren 15eko saiorako izen emateak zabalik daude. Saioa 17:30etik 19:30era egingo